Misha, despre sacrificiile pe care le face pentru a urca pe scenă: „Nu este bine, nu recomand”

28 07. 2024, 14:16

Misha a dezvăluit care sunt sacrificiile pe care le face înainte de aparițiile ei publice. Vedeta recunoaște că nu e bine și nici nu recomandă acest lucru. Iată ce a mărturisit!

Misha ține foarte mult la aparițiile ei și își dorește să arate impecabil mereu. Însă, un look perfect vine cu multe sacrificii și abțineri.

Ce sacrificii face Misha

După ce a fost complimentată de reporterii Spynews, Misha a simțit nevoia să facă o glumă și a mărturisit ce face ea pentru a arăta cât mai bine în fața publicului.

„Mulțumesc, probabil de la perucă. Cred că o să am febră musculară la cât am stat cu burta trasă, și acum tot așa stau, nu mă filma. Nu am mâncat nimic astăzi pentru a mă putea îmbrăca cu această salopetă. Nu este bine, nu recomand. Sinceră să fiu nici nu am apucat, am fost plecată de dimineață, pe fugă, plecată peste tot. Am mâncat un măr, iar aici am ciugulit.”,a declarat blondina pentru sursa citată.

Misha: „Nu țin nici o dietă”

„Nu țin nici o dietă. În general mănânc orice, se vede (n.r. glumește Misha). Mănânc orice, dar încerc să nu exagerez, să nu mănânc foarte mult, cantități mari. Dar… vorba ta, de luni, și mai scap câte ceva pe lângă (n.r. face referire la startul unei diete).”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Ce relație are artista cu tatăl copilului ei, Connect-R

Cei doi merg împreună în vacanțe alături de fiica lor Maya, însă declară că nu există mai mult decât o relație pentru cea mică. Connect-R a povestit relația pe care o are cu mama copilului lui în cartea lui „Din Livada cu nuci”. Artistul o așteaptă în continuare pe fosta lui soție.

„Dar nu am nicio relație și nici nu îmi voi face. Spun hotărât: nu îmi voi face o altă relație până când ea nu își va face o altă relație. Eu voi ține ușa asta deschisă. Cred foarte tare că atunci când Dumnezeu binecuvântează doi oameni cu un prunc, el are ceva planuri cu cele trei suflete. Eu mai aștept. Și ea cred că mai așteaptă. Și dacă reapropierea se va face, eu voi fi foarte bucuros. În momentul în care ea își va reface viața, am să închid și eu acest capitol. Distanța dintre noi cred că este o binecuvântare”

Sursă foto: social media